Sociale Kaart

Van der Valle Psychologie

Psychische gezondheid

Klik hier voor meer informatieHier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Van der Valle Psychologie
De praktijk houdt zich bezig met eerstelijns psychologische zorg, ofwel kortdurende behandelingen van lichte tot matig ernstige, niet- complexe psychische problematiek.
Wat biedt deze organisatie u?
De praktijk biedt behandeling voor o.a. eerstelijns psychologische zorg, jeugdzorg en individuele begeleiding, consultatie bij gedragskundige vraagstukken, supervisie en intervisie.
Waar in is zij gespecialiseerd?
Van der Valle Psychologie is gespecialiseerd in het geven van diverse cursussen op het gebied van gehandicaptenzorg, zoals o.a. orthopsychiatrie en psychopathologie bij mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast kunnen andere thema’s betreffende de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking worden verzorgd. Ook worden er trainingen gegeven o.a. omgaan met stress.

Contactgegevens

bezoekadres

Vlasakker 59
7582 AT
Losser
Telefoon: 
06 502 029 05