Sociale Kaart

Westendorp PR

Werk en re-integratie

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Westendorp PR
Westendorp PR is een organisatie die zich bezighoud met re-integratie voor volwassenen
Wat biedt deze organisatie u?
Westendorp PR biedt aan een ruime doelgroep re-integratiediensten aan. deze organisatie begeleid mensen in de leeftijdsklasse van 18 t/m 65 jaar, vanuit de WIA, ZW en Wajong. Door de kennis van de sociale kaart van Twente weet deze organisatie hulp in te schakelen wanneer deze problematieken zich voordoen. Op voorhand sluit deze organisatie geen doelgroepen uit, Wanneer iemand geen gebruik kan maken van een van de re-integratiediensten richting betaalde arbeid, gaat deze organisatie samen met de gemeente van de desbetreffende persoon in overleg om dagbesteding te starten in het arbeidstrainingscentrum (productie, houtbewerking en administratief) of bij lunchroom Heel Bijzonder (horeca en detailhandel) deze organisatie streeft ernaar dat iemand zichzelf kan blijven ontwikkelen. om in een later stadium alsnog de arbeidsmarkt te betreden.

Contactgegevens

bezoekadres

J.P. Coenstraat 14
7541 BP
Enschede
Telefoon: 
053 5727 997

Openingstijden

ma. t/m vrij.: 08:30 - 17:00