Sociale Kaart

Zorgboerderij De Piet

Psychische gezondheid

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Zorgboerderij De Piet
Zorgboerderij de Piet is een zorgboerderij gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsproblemen, gedragsstoornissen, psychische problemen en stoornissen in het autistische spectrum en andere aanverwante stoornissen.
Wat biedt deze organisatie u?
Er zijn diverse activiteiten op de zorgboerderij waarbij rekening gehouden wordt met de persoonlijke voorkeur van cliënten. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur en daar wordt rekening mee gehouden.
Waar in is zij gespecialiseerd?
Zorgboerderij de Piet is gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsproblemen, gedragsstoornissen, psychische problemen en stoornissen in het autistische spectrum en andere aanverwante stoornissen.
Wordt de zorg vergoed?
Zorgboerderij Piet heeft een contract met de 14 Twentse gemeenten en kan hierdoor ZIN bieden voor de Wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO). Ook is er met verschillende zorginstellingen een overeenkomst om dagbesteding te bieden aan deelnemers die wonen of begeleiding ontvangen via deze instelling. Tevens kan de zorg gefinancierd worden via een PGB.

Contactgegevens

bezoekadres

Voorbroeksweg 3
7468 RG
Enter
Telefoon: 
0546 572 614