Sociale Kaart

Zorgboerderij 't Klein Wierke

Ouderenzorg

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Zorgboerderij 't Klein Wierke
Zorgboerderij 't Klein Wierke en Zorgerf Kötter richten zich op senioren en op ouderen die beperkingen hebben op het gebied van geheugen en oriëntatie (zoals dementerende ouderen), sociale redzaamheid (ouderen die door de dementie of andere beperking in een sociaal isolement dreigen te raken), bewegen en verplaatsen (ouderen die lichte lichamelijke verzorging nodig hebben) of psychisch functioneren.
Wat biedt deze organisatie u?
De zorgboerderij biedt de deelnemers verschillende activiteiten, zoals het bereiden van de warme maaltijd, het voeren en verzorgen van de dieren, en activiteiten in de moes- en siertuinen, in de hobbyruimte en de huiskamer. De deelnemers mogen aan de activiteiten deelnemen, maar alleen meegenieten en meebeleven kan al van grote waarde zijn.

Contactgegevens

bezoekadres

Pastoor Ossestraat 48
7627 PM
Bornerbroek
Telefoon: 
0546 823 011

Openingstijden

ma. t/m vr.
09:30 - 16:00