Sociale Kaart

Zorgbureau Dectart

Opvoeden en opgroeien

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Zorgbureau Dectart
Zorgbureau DectArt biedt ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren en (jong) volwassenen.
Wat biedt deze organisatie u?
DectArt and Care is een advies-, begeleidings- en trainingsbureau voor jongeren en (jong)volwassenen die problemen ondervinden in het dagelijkse leven. Problemen kunnen worden veroorzaakt door psychische beperking en/of gedragsproblemen. DectArt biedt verschillende vormen van gespecialiseerde hulpverlening zoals individuele begeleiding of begeleiding in een groep. Individuele begeleiding ook wel genoemd ambulante begeleiding vindt plaats in de thuissituatie. De begeleiding per groep vindt plaats op diverse binnen- en buiten locaties in uw buurt. Tevens biedt DectArt begeleiding aan ouders, gezinnen, jongeren en (jong)volwassenen met een psychische-, verstandelijke- en/of psychosociale hulpvraag.
Waar in is zij gespecialiseerd?
Nederlands en Turks

Contactgegevens

bezoekadres

Esrein 19c
7553 CX
Hengelo
Telefoon: 
06 20 95 76 83