Tennis

Foto: 

Tennis Club Overdinkel

De vereniging is in 1974 opgericht en telt ± 250 leden. Het is een gezellige club, waarbij het sportieve als ook het recreatieve element hoog in het vaandel staan. We beschikken over 5 verlichte gravelbanen. In onze sfeervolle kantine met uitzicht op de banen is het onder het genot van een hapje/drankje goed toeven.

Tennisvereniging Kardoes

In 1977 hebben twee dames de gang naar het Gemeentehuis in Losser gemaakt om te vragen wat men moest doen om een tennisvereniging op te richten. Men kreeg als antwoord: “richt maar een tennisclub op”.
In juni 1977 is deze club opgericht door Mieke Langkamp, Truus Nijhuis, Marian Kamphuis en Cornelie Schneider onder de naam Pegasus. De naam werd later aangepast in TC Kardoes omdat men vond dat deze naam beter paste bij De Lutte. In maart 1978 telde TC Kardoes reeds 91 leden.Bij de gemeente Losser werd een nota neergelegd “Blij dat ik tennis…U ook?”. Hierin was een smeekbede voor de aanleg van tennisbanen verwerkt. In de tussentijd heeft men gebruik kunnen maken van de banen van Hotel Bloemenbeek en tijdens de competitie kregen we de medewerking van LTC te Losser. In juni 1979 werd er gestart met de aanleg van twee banen en deze konden op 16 juli 1979 al in gebruik worden genomen. Op zeven november 1980 zijn de statuten van onze vereniging opgemaakt.

Tennisvereniging Brilmansdennen

Bij onze vereniging kun je zowel in competitieverband als recreatief tennissen waarbij gezelligheid voorop staat.

Tevens kun je bij ons tennislessen van bekwame tennisleraren voor zowel junioren als senioren krijgen.

Tennisvereniging Brilmansdennen is een zeer actieve vereniging met veel vrijwilligers van jong tot oud.

Wij beschikken over 4 verlichte gravelbanen

In 2016 is het 50 jarig jubileum.

Losserse Tennis Club

De Losserse Tennisclub beschikt over 10 gravelbanen aan de Smalmaatstraat in Losser. De banen liggen op een prachtig beschut park en alle banen beschikken over verlichting en heeft een actief clubgebeuren.