Nieuws & Agenda

´t Raedthuys krijgt het op de ´Heupen´

‘’Mooie Losserse gerechten, een goed stuk vlees en lekker op de Bourgondische tour.’’ Dit zijn de woorden van de nieuwe kok van 't Raedthuys, Martijn Heupink.

Losserse kaart

Martijn Heupink is de nieuwe kok van ’t Raedthuys. Na vier jaar bij De Lutscher Alm achter de grill te hebben gestaan gaat Martijn een nieuwe uitdaging aan. Met eigen toevoegingen aan de kaart, zoals de ’Spies Onwies,’ en de ‘Flap Meat’, kan ’t Raedthuys terugvallen op een gevarieerde en vooral ‘Losserse’ kaart.

Lavagrill

''Ik heb geloof in dit bedrijf, wat een veelzijdig en mooi bedrijf is. De prijs van het eten laagdrempelig maar tegelijkertijd erg goed. De eerste drie weken zal het nog wel enigszins inwerken zijn. We werken met een lavagrill wat het stuk vlees een mooie, kruidige, rooksmaak geeft, aldus Martijn''

Café functie

’t Raedthuys is en blijft natuurlijk een kroeg, hetzij met een eetgelegenheid. ‘’En dat wil ik de mensen ook benadrukken, aldus Marco Padberg, eigenaar van ’t Raedthuys. ‘’Het café heeft meer allure gekregen met de eetgelegenheid erbij. De bandjes en evenementen die ik altijd organiseer in het café blijven georganiseerd. Mensen kunnen hier hun feestje blijven bouwen zoals de mensen het van ons gewend zijn. De café functie is absoluut niet verloren gegaan.’’

Eerste week

De eerste week met de nieuwe kok zit erop en Marco, Maureen en Martijn kijken terug op een zeer geslaagde week. ‘’Bijna de hele week zaten we vol geboekt met gasten, en ’s avonds, toen de aanlokkelijke geuren van gebraden vlees waren opgetrokken, zat het café vol met feestvierders, aldus Maureen.’’

‘’Mooie Losserse gerechten, een goed stuk vlees en lekker op de Bourgondische tour.’’ Dit zijn de woorden van de nieuwe kok van 't Raedthuys, Martijn Heupink.

Losserse kaart

Martijn Heupink is de nieuwe kok van ’t Raedthuys. Na vier jaar bij De Lutscher Alm achter de grill te hebben gestaan gaat Martijn een nieuwe uitdaging aan. Met eigen toevoegingen aan de kaart, zoals de ’Spies Onwies,’ en de ‘Flap Meat’, kan ’t Raedthuys terugvallen op een gevarieerde en vooral ‘Losserse’ kaart.

Lavagrill

''Ik heb geloof in dit bedrijf, wat een veelzijdig en mooi bedrijf is. De prijs van het eten laagdrempelig maar tegelijkertijd erg goed. De eerste drie weken zal het nog wel enigszins inwerken zijn. We werken met een lavagrill wat het stuk vlees een mooie, kruidige, rooksmaak geeft, aldus Martijn''

Café functie

’t Raedthuys is en blijft natuurlijk een kroeg, hetzij met een eetgelegenheid. ‘’En dat wil ik de mensen ook benadrukken, aldus Marco Padberg, eigenaar van ’t Raedthuys. ‘’Het café heeft meer allure gekregen met de eetgelegenheid erbij. De bandjes en evenementen die ik altijd organiseer in het café blijven georganiseerd. Mensen kunnen hier hun feestje blijven bouwen zoals de mensen het van ons gewend zijn. De café functie is absoluut niet verloren gegaan.’’

Eerste week

De eerste week met de nieuwe kok zit erop en Marco, Maureen en Martijn kijken terug op een zeer geslaagde week. ‘’Bijna de hele week zaten we vol geboekt met gasten, en ’s avonds, toen de aanlokkelijke geuren van gebraden vlees waren opgetrokken, zat het café vol met feestvierders, aldus Maureen.’’

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.