Nieuws & Agenda

Uitstekende prestaties Iphitos atleten

Iphitosatleten worden al een zestal weken getraind door Marcel Dost. De oud deelnemer aan de Olympische spelen en ook Ned. Kampioen op de 10­-kamp voorziet de Losserse atleten van oefenstof en dat laat zich nu al zien in de prestaties.

Uitstekende prestaties IphitosatletenMark Vlutters.

Mark Vlutters sprong afgelopen donderdag in Hengelo weer 1,90 meter hoog (2e plaats) en liep de 100 meter in 11,73 sec. Een prima tijd en goed voor de derde plek.

Thomas Scheffer.

Thomas Scheffer won zoals we van hem gewend zijn in het oosten zowel het discuswerpen met 45,98 meter als het kogelstoten met 13,25 meter.

Rik Maathuis.

Rik Maathuis wierp de discus weer over de 30 meter en wel 30,70 meter. Twee dagen later in Haaksbergen kwam hij zelf tot 35,40 meter, goed voor een eerste plaats op dit onderdeel. Ook won hij in zijn leeftijdsklasse het kogelstoten met een afstand van 10, 22 mtr.

Uitstekende prestaties Iphitosatleten

Tristan Loskamp.

Tristan Loskamp won bij deze Medaillewedstrijden als 1e jaars jongens-­C ook het discuswerpen en kogelstoten met 25,96 resp. 9,37 meter.

Lotti Beernink.

Dat het met de werpnummers goed gaat bewees ook C- juniore Lotti Beernink. Zij haalde een derde plek op discus met 19,15 mtr. In de jongste leeftijdsklasse haalde Jort Siebelt op ver een 2e plek met 2,92 mtr en een 3e plek op de 600 meter in 2.17,37 min.

Christiaan Righart.

Rik Maathuis werd op deze onderdelen 7e en 8e met 2.22,32 min en 2,61 mtr. En dat in een veld van 30 deelnemers.

Iris Niemeijer.

Iris Niemeijer sprong nog 3,43 mtr ver. Goed voor een 6e plaats in een veld van 40 deelnemers.

Ook de overige Iphitospupillen scoorden prima en lieten zien dat dit seizoen de prestaties bij de Iphitos­jeugd steeds beter worden.