Wonen

't Zijland

t Zijland is wonen in een prachtomgeving. De wijk in het centrum van Losser is ruim opgezet met mooie architectuur, groen en harmonie tussen de 19 woningen en hun omgeving. Koopsommen vanaf € 164.000,- v.o.n.

Bedrijfspand te huur

Aan drukke doorgaande weg ligt deze winkelruimte met een winkkeloppervlak van ca. 30 m2 , frondbreedte circa 7 meter, aansluitend tussenhalletje van waaruit toegang aparte kantoorruimte en achtergelegen keuken met nieuw keukenblok, toiletruimte en inpandige berging.

Nieuwe bedrijfsunits

Op bedrijventerrein De Pol worden 8 nieuw te bouwen bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units variëren in grootte van 91 m² tot 103 m² en zijn uitermate geschikt voor startende of reeds gevestigde bedrijven. Bouwjaar 2010 Prijs V.O.N.: - Bedrijfsunit 1: € 113.000,- - Bedrijfsunit 2: Verkocht - Bedrijfsunit 3: Verkocht - Bedrijfsunit 4: Verkocht - Bedrijfsunit 5: € 99.500,- - Bedrijfsunit 6: € 101.500,- - Bedrijfsunit 7: € 103.000,- - Bedrijfsunit 8: € 111.000,-

Paasdijk 1, 7581 PD Losser

Wonen op één van de mooiste plekjes van Losser? Dat kan in deze royale en goed onderhouden helft van een dubbel met 2 garages, uitzicht op de Bleek en een riante, prachtig aangelegde tuin.

De woning biedt o.a. een woonkamer, eetkeuken (beide voorzien van vloerverwarming), bijkeuken, veel bergruimte op de begane grond. Op de 1e verdieping 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet en sauna. Bergzolder. Bouwjaar woning 1997. Perceelopp. 1269 m². Inhoud woning (exclusief garages) 750 m³

Gronausestraat 74, 7581 CH Losser

Op royaal perceel, in het centrum van Losser gelegen karakteristieke villa ontworpen door architectenbureau Borghuis en Goorhuis in 1918 waar veel originele detail bewaard zijn gebleven.

Havikstraat 15 7581 EG Losser

Starters opgelet!!

Hoofdstraat 271 7586BS Overdinkel

Aan de rand van Overdinkel nabij de dorpskern en op zichtafstand van de Grens met Duitsland ligt deze:

Ververstraat 4 7586 CV Overdinkel

 Nabij de dorpskern en de grens met het Duitse Gronau ligt deze keurig onderhouden middenwoning. De woning biedt o.a. Nette keuken v.v. inbouwapparatuur, doorzon woonkamer v.v.

Gronausestraat 387 7585PC Glane

Nabij het buitengebied en plaatsen als Gronau, Enschede, Losser en Overdinkel ligt deze: Royale grotendeels gemoderniseerde en gerenoveerde helft van dubbel met.

Weertsstraat 10 7585 PA Glane

Op mooie locatie, nabij het buitengebied gelegen, goed onderhouden helft van een dubbel met ruime aangebouwde keuken, en diepe zonnige tuin. 

 

Het Bentman 38 7582DK Losser

In kindvriendelijke omgeving met speelveld en scholen op loopafstand ligt deze: 

Schubertstraat 3 7582EJ Losser

Op goede stand in gewilde woonomgeving ligt deze ruime uitgebouwde vrijstaande woning type Chalet, met oprit, carport, inpandig te bereiken garage met bovengelegen zolder, verruimde woonkamer, open keuken, tussenhalletje, 3 slaapkamers, bergzolder en prachtig aangelegde tuin.

Hagenvoorde 10 7581 RJ Losser

Deze ruime vrijstaande villa in nieuwbouwwijk de Saller is tot in de puntjes afgewerkt. De woning bevindt zich nabij het centrum van Losser met alle nodige voorzieningen. 

Haydnstraat 4

Aan de rand van Losser, aan een rustige straat gelegen, ruime 2-onder-1 kapwoning met aangebouwde stenen garage, oprit voor meerdere auto’s, berging en zonnige tuin op het westen.

Pallick van Hoevellaan 19

Vrijstaande geheel onderkelderde woning, fraai gesitueerd op een rustige kindvriendelijke locatie.

Oldenzaalsestraat 1-6

Op een prachtige locatie aan de rand van het gezellige centrum van Losser, ligt dit uitstekend onderhouden en modern uitgevoerde 2-kamer hoekappartement.

Collendoorn 22

Op een kindvriendelijke, verkeersarme locatie in de wijk “De Saller” gelegen, goed onderhouden woonhuis met een vrijstaande houten berging en verzorgde tuin.

de Brink 73

Midden in het centrum van Losser, met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

Gemeenten en corporaties Twente werken nauwer samen op gebied van wonen en volkshuisvesting

Gezamenlijke regionale woonvisie in teken van aanpak bestaande woningvoorraad De 14 gemeenten in de regio Twente en de 18 woningcorporaties (verenigd in WoON Twente) gaan nauwer samenwerken op het terrein van het wonen. In een gezamenlijke regionale woonvisie zijn afspraken gemaakt over aanpassing en vernieuwing van de bestaande woningvoorraad, en over het omgaan met uitbreiding.

Kavels De Saller II

Vrije sector kavels voor u!
Heeft u bouwplannen en bent u op zoek naar een mooie locatie in een groene en leefbare omgeving. De gemeente Losser heeft wat u zoekt, vrije sectorkavels in de nieuwe woonwijk De Saller II.

Pagina's