Nieuws

Bumperball toernooi voor tieners in Losser

Dinsdag 24 oktober  vindt in sporthal de Fakkel een Bumperball toernooi plaats. Het toernooi is georganiseerd door een aantal leerlingen van het Twents Carmel College in Losser, ondersteund door de jongerencoaches van Stichting Fundament. Het toernooi was het winnende idee van een project waarin leerlingen leuke activiteiten voor leeftijdsgenoten moesten bedenken. Het is toernooi is bedoeld voor leerlingen uit de eerste klas van het TCC in Losser.

Talloze varianten

Het spel Bumperball wordt ook wel ‘bubble ball’ of ‘bubble voetbal’ genoemd. Bumperball is een van de meest komische en nieuwe spelactiviteiten. Stap in een opgeblazen bal en maak je klaar voor een episch avontuur. Rennen, springen, vallen, rollen en botsen behoren tot de mogelijkheden en dat maakt het een absolute funsport! Het spel kent talloze varianten, maar wordt meestal gespeeld in combinatie met voetbal.  Deze spectaculaire voetbal attractie is overgewaaid uit Noorwegen en moet je een keer gedaan hebben. Het zorgt voor lachwekkende taferelen!

Prijswinnende idee

De gemeenteraad van Losser heeft het prijswinnende idee beloond met een bijdrage in de kosten. Het Bumperball toernooi vindt plaats in sporthal de Fakkel in Losser. Datum: 24 oktober. Tijd: 16-18 uur. Opgaven kan tot 20 oktober via sitadevries2002@gmail.com Voor meer info kun je bellen met de jongerencoaches van Stichting Fundament via 053-5369406

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid