Het team van Hallo Losser

Nieuws

Redacteur, schrijver en regisseur.

Mijn naam is Sietse Smit. Al 45 jaar ben ik getrouwd met Lettie. We hebben twee zonen, twee kleinzonen en één kleindochtertje. Op maandagmiddag ben ik vrijwillig kok bij de Tiekerhook in Overdinkel. Na mijn werkzame leven in de opsporing besteed ik veel tijd aan het schrijven van toneelstukken en verhalen en fotografie. Ik maak gedichten met een knipoog. Ik doe aan geocaching, ben regisseur bij de toneelvereniging “Eensgezindheid” in Overdinkel, zing in de zanggroep “Montana” en ben redactielid bij de Historisch Kring Losser.
Bestuurslid: voorzitter

Mijn naam is Rob Wegdam. Samen met mijn vrouw woon ik ruim 43 jaar in Losser. Na mijn werkzame leven ben ik mij gaan inzetten voor onze gemeenschap. Een van die activiteiten is Hallo Losser. Ik geloof namelijk dat goed communiceren de smeerolie is van een snel veranderende maatschappij.

Mijn naam is Rob Wegdam, initiator van Hallo Losser. Samen met mijn vrouw woon ik ruim 43 jaar in Losser. Na mijn werkzame leven in de autobranche en de media, ben ik mij gaan inzetten voor onze gemeenschap. Een van die activiteiten is Hallo Losser. Ik geloof namelijk dat goed communiceren de smeerolie is van een snel veranderende maatschappij. Er verandert de komende tien jaren meer dan de afgelopen vijfentwintig jaar in de directe wereld om ons heen. Dat kunnen wij denk ik gemakkelijker aan als wij goed weten wat er speelt, zaken met elkaar delen die ons kunnen helpen en transparant zijn om onduidelijkheden te voorkomen. Als voorzitter heb ik een geweldig team vrijwilligers bereid gevonden om samen een uniek mediaconcept in Losser te realiseren.
Bestuurslid / Gezondheidszorg/Educatie

Mijn beroep is MTH verpleegkundige in de thuiszorg (Medisch Technisch Handelen) bij Maartje, al meer dan 47 jaar in de zorg werkzaam, waarvan 38 jaar Spoed Eisende Hulp. Vanwege mijn lange ervaring in de zorg heeft dit venster gezondheidszorg daarom ook mijn speciale interesse en daar wil ik mij ook graag voor inzetten.

Sinds 1973 ben ik woonachtig in Losser, getrouwd, 2 kinderen, 4 kleinkinderen. Mijn hobby's zijn mijn 4 kleinkinderen, tennissen en mensen helpen en adviseren met afslanken en gezonde voeding. Eventuele tips of aanvullingen zijn altijd welkom.
Nieuws

Niels Bouwhuis is 27 jaar en woonachtig in Losser.
Begeleider Losserhof, toneelspeler Eensgezindheid, redacteur Hallo Losser, Raad van 11 en bestuur Martini Kerlkes. Sterke punt: afwezig zijn met de vergaderingen van Hallo Losser.

Nieuws

Vanuit Overdinkel schrijf en fotografeer ik al vrijwel mijn hele leven, met als grote inspiratiebron het mooie Twente.

Naast schrijven, fotografie en fotobewerking ligt mijn passie bij de bouw, vooral gericht op de architectuur.

Vanuit Overdinkel schrijf en fotografeer ik al vrijwel mijn hele leven, met als grote inspiratiebron het mooie Twente. Naast schrijven, fotografie en fotobewerking ligt mijn passie bij de bouw, vooral gericht op de architectuur maar ook de rest van het bouwproces. Na mijn studie Bouwkunde en (bouw)Technische Commerciële Bedrijfskunde afgesloten te hebben, studeer ik nu met veel plezier Construction Management and Engineering aan de UT in Enschede.
Veiligheid

Mijn naam is Han Heck. Ik woon samen met mijn vrouw gedurende 24 jaar met veel plezier in Losser. Onze twee kinderen hebben het ouderlijke nest reeds verlaten.

Bestuurslid / Noaberschap, Kerk & Welzijn

Hallo, mijn naam is Frank Beernink.Ik ben getrouwd met Aline en samen hebben we twee kinderen, Maxl en Fleur. Ik ben werkzaam als opleider/eigenaar bij rijschool Frank in Losser. Een van mijn hobbys is architectuur /planontwikkelingen.

Losser in Beeld

Redactie-lid en fotograaf.

U kunt me altijd foto's of video's sturen op harryelsjan@hallolosser.nl

Weer

Ik ben Johan Effing en ik heb het grootse gedeelte van mijn werkzame leven in de bouw gewerkt als stukadoor. Maar heb in de jaren vijftig ook de textiel leren kennen als wever.

Hobby’s; klootschieten, het weer en volkstuinder.

Losser in Beeld

Mijn naam is Hennie Nijhof. Ben getrouwd met Martha en we hebben twee zonen . Ik ben een geboren lossernaar. Hobby: filmen en muziek maken. Ik ben vrijwilliger bij verzorgingstehuis Maartenstede, waar we met veel plezier eenmaal in de maand een tv programma maken voor de bewoners.

Bestuurslid / website

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T.

Ik woon en werk in Losser, ben getrouwd met Karin en we hebben samen 6 kinderen die inmiddels niet meer thuis wonen. Wel onze hond Sem. Als ondernemer bouw ik websites en mobiele apps en ik richt me ook op zakelijke fotografie voor internet. Voor Hallo Losser houd ik me bezig met de bouw van de website en help ik met het beheer van diverse vensters. Inmiddels ben ik ook toegetreden tot het bestuur van de stichting Hallo Losser. Ook ben ik bestuurslid en presentator bij RTV-Losser.
Sport & Hobby

Sinds 1983 ben ik woonachtig in Losser, getrouwd met Margareth, 2 kinderen, 3 kleinkinderen

Mij is gevraagd of ik iets voor “hallolosser.nl” wilde doen, hierop heb ik ja gezegd omdat ik van mening ben dat “hallolosser.nl” een toegevoegde waarde is voor de inwoners van de gemeente Losser.

Winkelen in Losser

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector. Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.

 

Veiligheid

Ik woon als geboren Denekamper sinds 1991 samen met mijn vrouw met veel plezier in Losser. Naast mijn bijdrage aan de programma commissie van de vereniging Kwaliteitskring Twente zet ik mij graag in voor de stichting Hallo Losser, voorlopig voor het venster veiligheid.

Bestuurslid / Werk en economie / Wonen

Mijn naam is Cor Lubach en ik woon samen met Jolanda, mijn partner, in Glane. We hebben een bureau ProSam (www.pro-sam.nl). Onze aandachtsgebieden zijn coaching, training en procesoptimalisatie.

Noaberschap, Kerk & Welzijn

Dag,

Mijn naam is Han Smulders en ben al 40 jaar werkzaam in de woninginrichting en breed werkzaam als vrijwilliger in Losser voor kerk en samenleving waaronder het noaberschop.

Dit noaberschop wil ik graag uitdragen middels HalloLosser. 

Organisatie van Hallo Losser + Venster 'Forum'

Mijn naam is Wibo Haverkate, ik ben 'import' Lossernaar. In 1998 ben ik getrouwd met een schone Losserse en uit die verbinding zijn twee geweldige kinderen voortgekomen.

In mijn werk merk ik dat samenwerking leuk en zeer succesvol wordt als iedereen mee mag gaan sturen.

Astrid H.M. Velthuis-Hanterink

geboren in Losser , vooraan in de Scholtinkstraat, dichtbij de Bleek.

Getrouwd, moeder van twee volwassen kinderen.

Werkzaam als rayonmanager bij een facilitair bedrijf.

 

Social Media

Mijn naam is Bert Bos een geboren lossenaar.
Zoon van GroenteBoer Willem Bos en Mientje Thijssen.
Graag wil ik meehelpen aan het succes van Hallo Losser.
Als ondernemer vehuur ik Party Artikelen www.trekhaakparty.nl

Humor en meer

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser en huis-tuin en keuken journalist