Nieuws

Check in bij het Starterscafé voor startende ondernemers en ZZP-ers op 15 november

Op 15 november organiseren de gemeenten Dinkelland, Losser en Oldenzaal, ROZ Groep en Rabobank Twente Oost het Starterscafé voor startende ondernemers en ZZP-ers in het Rabohouse aan de Lossersestraat 2 in Oldenzaal.

Sparren

Zelfstandig ondernemerschap biedt je veel vrijheid en stelt je in staat om eigen keuzes te maken. Je loopt dan wellicht tegen vragen aan over hoe je bepaalde zaken aan moet pakken of je wilt eens sparren met een andere ondernemer. Tijdens het Starterscafé ontmoet je andere ondernemers en ZZP-ers en breid je je netwerk uit. Dus: check in op 15 november bij het Starterscafé bij de Rabobank.

Gastspreker Björn Kuipers

Björn Kuipers is, behalve succesvol voetbalscheidsrechter, eigenaar van de Jumbo in Oldenzaal. Als ervaren internationale scheidsrechter en ondernemer maakt hij genoeg mee om met jou te delen. Hij vertelt sportieve verhalen over hoe je kan blijven presteren onder hoge druk, het leiden van een team en hoe ga je om met tegenslagen.  

Ervaringen van andere ondernemers

Tijdens het tweede deel van de avond ga je in gesprek met ervaren ondernemers uit Oldenzaal, Losser en Dinkelland. De ondernemer vertelt over zijn eigen bedrijf. Hoe gaat hij/zij om met tegenslagen en wat zijn tips en trucs voor startende ondernemers en ZZP-ers. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Er zijn meerdere ondernemers aanwezig. En natuurlijk is er aan het einde van de avond ook voldoende gelegenheid om je netwerk uit te breiden.

Programma
19.00 uur         Inloop
19.15 uur        Welkom door de heer R. Christenhusz, gemeente Oldenzaal
19.25 uur        Introductie Rabobank Twente Oost en ROZ Groep
19.40 uur        Gastspreker: Björn Kuipers
20.30 uur        Tafelgesprekken met ondernemers
21.00 uur         Netwerken en borrel
22.00 uur        Einde avond    

Locatie

Rabobank Twente Oost (Rabohouse), Lossersestraat 2 in Oldenzaal

Aanmelden via rabobank.nl/twenteoost
Wil je ook in gesprek met andere ondernemers en je eigen netwerk vergroten? Meld je dan aan via rabobank.nl/twenteoost.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid