Nieuws

D66-bustour met Jaimi van Essen

Donderdag 2 maart 2017 bezocht D66 de Stationsrestauratie Oldenzaal. De Stationsrestauratie is onderdeel van Stichting Werkwijzer die projecten uitvoert om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden om te laten participeren in de maatschappij. Jeroen Zier, leidinggevende locatie Stationsrestauratie, praatte de D66'ers bij over zijn project. 

Bij dit werkbezoek waren kandidaat-Kamerleden Jessica van Eijs (nr. 13) en Jaimi van Essen (nr. 30 Losser) aanwezig, alsook de Oldenzaalse D66-fractie. Het bezoek is onderdeel van de D66-bustour voor de Tweede Kamerverkiezingen, die tot en met woensdag 15 maart heel Nederland doorkruist.

Jaimi van Essen

D66 kandidaat-Kamerlid Jaimi van Essen was enthousiast over het bezoek. Van Essen: “De stationsrestauratie is een mooi Oldenzaals initiatief dat laat zien hoe je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans kan geven om mee te doen. D66 vindt het belangrijk om de talenten van mensen met een arbeidsbeperking niet onbenut te laten. Zij hebben het recht om in onze samenleving mee te kunnen draaien en zich te kunnen ontplooien.”

Het komt er nu op aan

De aankomende Tweede Kamerverkiezingen beloven erg spannend te worden. Campagneleider Sjoerdsma: “Het komt er nu op aan voor Nederland. D66 wil de grootste partij worden. Om dat te bereiken, zullen we tijdens deze campagne geen regio overslaan. We willen dat op 15 maart iedereen weet waarom zij op D66 moeten stemmen.”

Bus-schema

Het volledige schema van de bustour kunt u vinden op www.D66.nl/bustour.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid