Nieuws

Dames Losser in 3e periode kopje onder tegen Schuurman BZC

Afgelopen zaterdagavond hebben de waterpolodames van Losser in het eigen Brilmansdennen met 4-7 verloren van Schuurman BZC. In december werd nog in Borculo met 8-9 gewonnen, Losser zag dus wel opnieuw kansen, maar kon dat helaas niet waarmaken.

Fantastische treffer 

BZC kwam in de eerste periode snel aan de leiding, maar Losser had daarop snel een antwoord. Jetske Gielians verraste de Borculose verdediging met een fantastische treffer vanaf de midvoorpositie. Toch kon BZC de periode afsluiten met een voorsprong, vlak voor het verstrijken van de tijd zorgde een loepzuiver schot voor de 1-2. In de 2e periode ging Losser beter spelen.

Dit kwam tot uiting middels een reeks uitsluitingen aan Borculose kant. Theresia en Manon Korfage bezorgden Losser hieruit 2 treffers, maar ook BZC scoorde 1x. in de 3e en 4e periode was Losser nog steeds de betere ploeg, maar kon dat niet in doelpunten omzetten. Het probleem zat hoofdzakelijk in het verzilveren van de man meer situaties, Losser scoorde uit 8 pogingen slechts 2x. BZC deed dat beter, zij scoorden 3 uit 5. Zij liepen dan ook uit via 3-6 in de derde periode naar 3-7. Aan het einde van de wedstrijd zorgde dat Lindy Velthuis de 4-7 eindstand op het scorebord bracht.

Tussenstanden: 1-2, 3-3, 3-6, 4-7.

Doelpunt Losser: Jetske Gielians, Theresia Korfage, Manon Korfage en Lindy Velthuis.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid