Nieuws

Dinky on wheels

Grensoverschrijdende inline- skate tourtocht

TV Gronau en IJsclub Losser

Na het grote succes van voorgaande jaren wordt op donderdag 6 Juli voor de 5e achtereenvolgende keer de grensoverschrijdende skeeler tourtocht “Dinky on Wheels” verreden.
Deze tocht, waaraan veel skeeleraars deelnemen, maakt deel uit van een serie tochten in en om Gronau en wordt georganiseerd door TV Gronau en IJsclub Losser. De tocht neemt de deelnemers mee van Gronau naar de skeelerbaan in Losser.

Na een pauze op de skeelerbaan wordt er via een ander traject terug gereden naar Gronau. De tocht heeft een lengte van 20 km en gaat o.a. door Glane en Overdinkel. Je kunt natuurlijk ook de helft van de tocht skaten, je moet dan wel zelf voor vervoer zorgen.

Om de gehele tocht te skaten moet je wel een beetje geoefende skater zijn. Denk ook aan veiligheid en zorg in ieder geval voor bescherming en een helm.

De start is om 19.30 uur bij het verenigingsgebouw van TV Gronau aan de Laubstiege in Gronau. (Bij het overdekte zwembad) We verwachten om ongeveer 21.45 uur terug te zijn waarna er een gezellige afsluiting is bij het verenigingsgebouw met “Bier und Bratwurst” voor een kleine vergoeding. Ga de uitdaging aan en doe mee.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid