Nieuws

Etos-Losser in de prijzen bij landelijke winkelwedstrijd

Zaterdag 11 februari maakte Jan Derek Groenendaal, algemeen directeur van Etos, de uitslag bekend van de landelijke Etos-Winkelwedstrijd. Dit gebeurde tijdens een spectaculair feest dat speciaal voor de medewerkers van de 21 genomineerde winkels was georganiseerd. Yolinde en Lisanne Verheijen van Etos-Losser waren er, samen met hun medewerkers, ook bij. Tot hun grote vreugde hoorden zij dat hun winkel de tweede prijs kreeg. “De bokaal staat nu al te glimmen in de winkel”, vertelt Lisanne Verheijen. “Ook kregen we een waardecheque van 1.500 euro, bestemd voor een gezellig uitje met alle medewerkers.”

Alle Etos-winkels deden mee aan de Etos-Winkelwedstrijd die in maart 2016 van start ging en op 31 december 2016 eindigde. Tijdens vier verschillende rondes beoordeelden mystery shoppers en medewerkers van het Etos-hoofdkantoor de winkels op diverse aspecten. Dat waren onder andere de deskundigheid en de klantvriendelijkheid van de medewerkers en de totale verzorging van de winkel. Uiteindelijk gingen 21 winkels met de meeste punten door naar de finaleronde, waarin zij werden bezocht door het managementteam van Etos. Deze jury bepaalde dat Etos-Diezerstraat Zwolle zich ‘Beste Etos Winkel 2017’ mag noemen, en gaf Etos-Losser de eervolle tweede prijs.

Parel van Twente

De Etos-winkel van ondernemers Yolinde en Lisanne Verheijen – moeder en dochter –  drong al vijf keer eerder tot de finale door. Maar nog nooit was de notering zo hoog als nu. In het juryrapport staat dat het team oog heeft voor detail en dat er net zo lang wordt gezocht naar een oplossing voor de klant. De winkel wordt omschreven als ‘de parel van Twente’. Lisanne Verheijen was onder de indruk van het rapport. “Het klopt zeker dat wij er alles aan doen om onze klanten tevreden naar huis te laten gaan. Tijdens de wedstrijdperiode hebben wij, eerlijk gezegd, ons niet anders gedragen. Wij doen elke dag gewoon ons uiterste best. Dat vinden wij normaal.”

Viering samen met klanten

Het is goed te merken dat de winkel aan de Langenkamp 3 hoge ogen gooide bij de wedstrijd. De bokaal kunnen klanten bewonderen bij de kassa en de winkel is feestelijk versierd. Het behalen van de tweede prijs wordt samen met klanten gevierd. “Dat doen we op zaterdag 18 februari. Op onze pagina op Facebook vermelden wat we allemaal precies gaan doen”, aldus Yolinde Verheijen.

afbeelding van Harry Elsjan

Door: Harry Elsjan

Redactie-lid.