Nieuws

Expositie Sacco van Munster in Losser

Op dit moment is er weer een nieuwe expositie in Behandelcentrum Maartje. Deze keer is de expositie verzorgd door Sacco van Munster.

Sacco is 56 jaar. Een van zijn hobby’s is kunstschilderen en dat doet hij dit al 12 jaar. Elke woensdag gaat hij naar schilderles. Hij bezoekt elk jaar zo’n 8 kunstmarkten om zijn schilderijen ten toon te stellen en te verkopen. 

Daarnaast exposeert hij regelmatig en geeft ook workshops. De huidige expositie in Behandelcentrum Maartje heeft hij samen met zijn begeleider van Aveleijn  ingericht. Het is een mooi fleurig geheel geworden en zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen.

De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van het Behandelcentrum Maartje, dagelijks van 8.00-17.00 uur. Het adres is Lutterstraat 4 te Losser.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.