Nieuws

Gemengd Koor JoyFul brengt Lente in Maartens-Stede/Oldenhove

Maandagmiddag 27 maart zal het Gemengd Koor JoyFul uit Losser voor een gezellige middag zorgen in Maartens-Stede/Oldenhove. Vanaf 14.30 uur zullen zij starten met een vrolijk en gezellig repertoire.

Bekende liederen

Het repertoire is erg divers, licht klassiek, musical en pop uit het verleden. Menigeen van de bewoners zal het een of andere lied bekend in de oren klinken en daarmee herinneringen uit een bepaalde tijd ophalen. Maar ook zullen er minder bekende liederen klinken met een prachtige sound waar je heerlijk van kunt genieten. JoyFul is een gemengd koor met een dertigtal leden van alle leeftijden.

Anja Lankamp

De laatste twee jaar staat het onder leiding van Anja Lankamp, iemand met een gedegen opleiding. Als soliste beweegt zij zich al vele jaren in alle richtingen van het vak. Opera, operette, oratorium, liederen, musical, kamermuziek maar ook volksmuziek behoren tot haar grote oeuvre en ervaringswereld. Na haar opleiding aan het Twents Conservatorium heeft zij zich in vele richtingen ontwikkeld; niet alleen als podium kunstenares maar ook als zangpedagoge, vakleerkracht muziek voor kinderen, dirigente van koren, maar ook als therapeute die het middel klank en expressie als bewustzijnsweg heeft leren kennen en inzetten. Zij is dirigente van diverse koren en geeft trainingen klank en expressie aan groepen.

Met Anja als dirigent ontwikkeld JoyFul zich langzaam tot een homogene groep. Het zingen geeft iedereen, zowel op de repetitieavonden alsook bij een uitvoering, heel veel plezier en voldoening. Mocht je nieuwsgierig zijn, kom rustig een keertje kijken. www.koorjoyful.nl Ze hopen dat de luisteraars aanstaande maandagmiddag  zullen genieten, want dat is uiteindelijk het belangrijkste. Het is motto”Voor en met elkaar”!

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid