Nieuws

Hockey Club Losser voorlopig in Overdinkel

Kans op een veld op Sportpark Brilmansdennen nihil. Beide voetbalverenigingen willen het oude veld 3 niet beschikbaar stellen dit past niet in de planning volgens beide clubs.

Alternatieve locatie

Het bestuur betreurt deze beslissing, maar hebben besloten hier geen energie meer in te steken en op zoek te gaan naar een alternatieve locatie, ook al omdat de Stichting Man heeft aangegeven dat ze geen gebruik meer kunnen maken van hun faciliteiten vanwege nieuwbouw en het wegvallen van hun clubhuis.

Uiteindelijk hebben zij voorlopig een alternatieve locatie gevonden in Overdinkel. De gemeente Losser is nog aan het bekijken of er toch nog ergens plek is voor de vereniging, maar dat kan nog wel even duren, dus hebben zij besloten om in eerste instantie in te gaan op het aanbod uit Overdinkel.

KNHB competitie

In een gesprek met de voorzitter van de voetbalclub Overdinkel, die spelen op Sportpark Welpelo, is hen verteld dat zij op dit sportpark de ruimte kunnen krijgen voor het uitoefenen van hun geliefde sport. En dat zij hier ook competitie kunnen spelen, zij het in eerste instantie op een grasveld wat volledig voldoet aan de eisen van de KNHB. Zij hebben hiervoor ook inmiddels de goedkeuring ontvangen van de KNHB. Tevens hebben zij op deze locatie de mogelijkheid om oefenwedstrijden – kaboutercompetitie – KNHB competitie en Trimtoernooien te spelen.

Er is ook nog gekeken naar de mogelijkheid om op de velden bij de Universiteit Twente te Enschede te gaan spelen, maar de huurkosten hiervoor lagen zo hoog, dat zij hebben moeten afzien van deze optie.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid