Nieuws

Inzamelactie DE-waardepunten voor de St. Voedselbank Losser

Het zijn moeilijke tijden voor mensen; niet iedereen profiteert van een beter wordende economie. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de St Voedselbank Losser een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket.

Luxe product

Koffie lijkt een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat ook deze mensen een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Een pak koffie is een klein gebaar maar wordt zeer gewaardeerd. Koffie bederft niet en wordt dan ook zelden aangeboden door supermarkten en andere leveranciers. Als je dan moet rondkomen van € 40,- in de week, dan is een pak koffie vaan veel te duur.

De St. Voedselbank Losser schiet daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten.De door u ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie. Deze pakken worden gedoneerd aan de Voedselbank.Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties met 15 % te verhogen.

Deze actie vindt plaats gedurende de hele maand februari.

Iedereen heeft nog wel ergens een aantal punten in een busje of een laatje. Als u deze inlevert bij de Voedselbank kost u deze donatie niets, en helpt u de Voedselbank om volwaardige pakketten samen te stellen.

Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, kunt u gedurende de maand februari inleveren, in de daarvoor bestemde dozen met een duidelijke aanduiding, op de volgende adressen:

Gemeentehuis Losser

Supermarkt Albert Hein

Supermarkt Jumbo

Supermarkt Emté

Supermarkt Plus Super in Overdinkel.

Spar in De Lutte

Als St. Voedselbank Losser danken wij de Gemeente Losser en de Supermarkten nu reeds voor hun medewerking. Tevens hopen wij dat deze actie een groot succes wordt door de ons al bekende gulheid en betrokkenheid van alle inwoners van de gemeente Losser.


 

    

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid