Nieuws

Jaarmarkt GildeHof Losser

Iedereen is van harte welkom op de Jaarmarkt waar ambachtelijke producten worden aangeboden en diverse workshops worden georganiseerd zoals, kaarsen dompelen, doosjes en serviesgoed beschilderen. Ook is er dit jaar weer achter de boerderij een Belevingstuin ingericht.

Er staan instellingen en dagcentra voor mensen met een verstandelijke beperking uit de omgeving en particulieren die bijzondere creatieve producten maken. Een enthousiaste kookclub en kinderboerderij ‘de Wollewei’ van de LosserHof verzorgen de catering. s morgens zal de eigen fanfareband Rin Tin Tin de markt muzikaal opluisteren. En verzorgt DJ Robin verder de dag de muzikale omlijsting.

Ambachtelijke cadeauwinkel

De markt wordt dit jaar georganiseerd door Recratie en GildeHof. Deze ambachtelijke cadeauwinkel is gelegen op het terrein van de kinderboerderij ‘de Wollewei’ waar ook iedereen van buiten de LosserHof  van harte welkom is. Ook is de Kunstuitleen hier in gevestigd waar schilderijen gehuurd of gekocht kunnen worden. De meeste ambachtelijke producten en kunstwerken worden gemaakt door de mensen met een verstandelijke beperking van de Twentse Zorgcentra die werken op de ateliers waarover de organisatie beschikt.

Het aanbod wordt aangevuld met producten van andere instellingen. Een greep uit het gevarieerde aanbod is een groot assortiment kaarsen, kalenders, kaarten, keramiek, mokken, papiermaché schalen en figuren, schrijfartikelen met handbeschilderde stof,servies goed, sleutelhangers, slingers, textielproducten, wijn en jam.

De Jaarmarkt van GildeHof vindt plaats op donderdag 31 augustus 2017 van 10.00 tot 15.00 uur op het terrein van locatie de LosserHof, Oldenzaalsestraat 134 7581 PW Losser.

 

Voor meer informatie: www.gildehoflosserhof.nl

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid