Nieuws

Kerst Handbaltoernooi basisscholen Losser

Combinatie '64 organiseert voor de 47e keer het Kerst Handbaltoernooi voor teams van basisscholen in de gemeente Losser. Het toernooi vind plaats tijdens de kerstvakantie en wordt gehouden in De Fakkel.

Het speelschema is inmiddels vastgesteld en de organisatie is bezig om de laatste puntjes op de i te zetten om ook deze 47ste editie succesvol te laten verlopen. Voorop staat dat de deelnemende jongens en meisjes en hun begeleiders veel plezier aan de, mede door de successen van het Nederlandse damesteam, populaire handbalsport mogen beleven.

Op woensdag 27 december 2017 nemen de meisjes-, jongens- en mix teams het tegen elkaar op in sporthal De Fakkel in Losser. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en eigen scheidsrechters van Combinatie '64 kunnen ongeveer 120 kinderen kennismaken met handbal.

Uiteraard kan elk team de steun van hun supporters goed gebruiken en hopen we dus ook dat de tribunes steeds goed bezet zijn. Vanaf 9:00 uur worden de poulewedstrijden gespeeld. De dag eindigt we met onderstaand speelschema:

  • 15:45 meisjes 3de-4de plaats
  • 16:00 jongens/mix 3de-4de plaats
  • 16:20 meisjes 1ste-2de plaats
  • 16:40 jongens/mix 1ste-2de plaats

Om ongeveer 17:00 uur zullen de bekers uitgereikt worden door wethouder Joop Hassink. De winnaars krijgen tevens de Gerrit-Scholten-wisselbokaal. Ook mogen zij de gemeente Losser vertegenwoordigen tijdens het Twents Schoolhandbalkampioenschap 2018.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.