Nieuws

Oliebollenactie Kunst en Strijd en De Tukkers

De muziekvereningen Kunst en Strijd en De Tukkers organiseren een oliebollen verkoopactie.

"Omdat het einde van 2017 al weer in zicht komt gaat de voorverkoop van de overheerlijke oliebollen weer van start" laat Arjan van Huizen weten. "Via bestellijsten gaan de leden van de beide muziekverenigingen weer bij familie, vrienden en kennissen langs om de overheerlijke oliebollen te verkopen. Bij het inleveren van de bestellijst geniet het de voorkeur om ook direct af te rekenen".

"Natuurlijk kunnen ook de andere inwoners van Losser oliebollen bestellen en wel via e-mail via: ksbestellingen@gmail.com of telefonisch via 06-43531835 (Bram Nowee). Wanneer u een e-mail stuurt graag de adresgegevens, naam, telefoonnummer en de aantallen vermelden".

Men heeft de keuze uit:
Oliebollen      € 5 per zak van 10 bollen of
Krentenbollen   € 5,25 per zak van 10 bollen.

De bestellingen kunnen tot en met woensdag 27 december worden doorgegeven. Op zaterdag 30 december kunnen dan de bestelde oliebollen vanaf 12:00 uur
afgehaald worden bij het Bloashoes, het clubgebouw van Kunst en Strijd aan de Bookholtlaan 9 te Losser (bij zwembad Brilmansdennen).

"Indien mensen slecht te been zijn dan kunnen de oliebollen ook thuis bezorgd worden. Geef dit dan wel goed aan bij de bestelling! Vanaf 13:00 uur worden de bestellingen dan rondgebracht. Betaling kan dan op het moment van aflevering. Uiteraard hopen de leden van de verenigingen op vele bestellingen" aldus Arjan van Huizen.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.