Nieuws

Onwies smerig voor het goede doel

Get Dirty for Charity van Tafelronde 186 weer een groot succes

Jaarlijkse fundraise-evenement

Afgelopen woensdag, 11 oktober, was er weer het jaarlijkse fundraise-evenement van Tafelronde 186 Losser. Deze plezierige herfstdag stond in het teken van vele 4x4 voertuigen (van Landrovers tot buggies en quads) in combiantie met heel veel nattigheid en modder. Een kleine 100 deelnemers verschenen ’s ochtends vroeg in het Duitse Fursten Forest-park. Van jong tot oud, uit Overdinkel tot en met Zoetermeer. Wederom een zeer geslaagde dag in de 400 hectare grote ‘volwassenen’-speeltuin.

Vakantie voor minderbedeelde mantelzorggezinnen

Nadien in Losser was er bij restaurant Denekamperdijk59, onder het genot van een hapje en drankje, een veiling voor het goede doel; Stichting SKIK in Twente.
Maar liefst € 7500,- is er opgehaald om minderbedeelde mantelzorggezinnen te laten genieten van een vakantie in de buurt. Tijdens zo’n vakantie wordt het gezin ontzorgd van alles. De Tafelaars van Tafelronde 186 gaan volgend jaar in de meivakantie diverse gezinnen ondersteunen door de handen uit de mouwen te steken tijdens deze vakanties.

Voor een compleet foto- en videoverslag van ‘Get Dirty for Charity 2017’ verwijzen wij u naar onder Facebookpagina: Tafelronde 186 Losser

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid