Nieuws

Special delivery: pepernotenpizza's bij de Teylersgroep

Bij het clubgebouw van de Teylersgroep Scouting in de Zandbergen werden zaterdag wel heel bijzondere pizza's bezorgd: geen pepperonipizza's maar pepernotenpizza's! Met een heerlijke laag speculaassaus, chocoladestukjes en natuurlijk heel veel pepernoten.  

Ineens uit het bos

De kinderen stonden vol spanning voor het clubgebouw te wachten op het hooggeëerde bezoek, toen er ineens uit het bos een aantal pieten kwamen aangerend. Ze waren op zoek naar hun 'Italiaanse' collega Pietza. Hadden de kinderen hem misschien ergens gezien? 
Op dat moment komt de bezorgwagen van Bella Pyramide aangereden over het zandpad. En wat blijkt? Pietza heeft overheerlijke pepernotenpizza's gebakken en komt deze speciaal bezorgen bij Scouting! Dat is nog eens een lekkere verrassing!

Het grote boek van Sinterklaas

Natuurlijk was Sinterklaas er zelf ook bij om weer even met de kinderen bij te praten over alle leuke, bijzondere en gekke dingen die het afgelopen jaar bij Scouting zijn gebeurd. Er stonden genoeg mooie verhalen in het grote boek van Sinterklaas.  
Dit jaar was er ook een nieuwe piet uitgenodigd: de vrolijke Vlogpiet bracht op Facebook live verslag uit van het Sinterklaasfeest. De meeste kinderen wilden graag even zwaaien naar de kijkers thuis. Gelukkig waren alle kinderen lief genoeg geweest en kregen ze allemaal een cadeautje. En natuurlijk mochten ze allemaal een stuk van de speciale pepernotenpizza proeven. 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid