Nieuws

Zilver voor handbaldames C1 NK Beach Handbal

Dit weekend wonnen de meiden van het C1 jeugdteam van handbalvereniging Combinatie ’64 uit Losser zilver op NK Beach Handbal in Biddinghuizen.

Op de stranden van Biddinghuizen werd het Nederlands Kampioenschap beachhandbal gehouden. De handbalvereniging Combinatie ’64 uit Losser nam met maar liefst drie teams: D1, C1 en Dames 1, deel aan het kampioenschap.

D1 eindigde op een mooie vijfde plaats wat als een goede prestatie gezien wordt. Zij zijn pas dit seizoen begonnen met beachhandbal. De dames van Combinatie ’64 eindigde op een mooie zevende plaats.

C1 team.

De beste prestatie werd geleverd door het C1 team. Nadat zij als eerste in de poule waren geëindigd hadden ze zich geplaatst voor de kruisfinale. Deze werd overtuigend gewonnen. In de finale moesten ze het opnemen tegen VZV uit ´t Veld Noord Holland, de kampioen van 2016.

In de poulewedstrijden waren ze VZV al tegen gekomen en werd van hen gewonnen via shoot outs, waardoor VZV als tweede eindigde in de poule. In de finale waren de rollen omgedraaid. De finale tussen VZV en Combinatie ´64 werd uiteindelijk gewonnen door VZV.

Desondanks heeft de C1 van Combinatie ´64 een top prestatie geleverd. Zilver op een Nederlands Kampioenschap Beachhandbal.

NK zaalhandbal

Dit talentvolle team had zich in april ook al geplaatst voor het NK zaalhandbal. Daar werden ze vierde. Ook een topprestatie.

Op de foto van het succesvolle C1 team zijn te zien:

Staand: Lisa Olde Bolhaar, Mandy Smink, Carmen Nijmeijer, Daylinn Gering, Lissa Nijmeijer, Naomi Golbach, trainer/coach Gert ten Vergert.
Knielend: Maud de Nobel, Lizz Olde Bolhaar, Leah Stoevenbeld en Lisanne Sneek

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T.