Agenda

28 mei het VVV Familie Fiets Festijn in Beuningen

zondag 28 mei 2017 10:00

Op zondag 28 mei start vanaf de VVV locatie Beuningen (naast Sterrebos) het jaarlijkse Familie Fiets Festijn, een schitterende route door het buitengebied van Beuningen en De Lutte. De route is circa 30 km met onderweg stops voor koffie met lekkers, een hapje en drankje.

De fietsers brengen o.a. een bezoek aan de nieuwe horecagelegenheid Schenkerij Poort Bulten in het Arboretum in De Lutte. Hier is deze zondag ook een Bonsaitentoonstelling georganiseerd door de Bonsai Vereniging Overijssel. Er zijn o.a. demonstraties en u kunt de mooiste bonsai van Overijssel bekijken.

Later op de route is er een stop bij de nieuwe Camperplaats Nijenhaer in Beuningen. De Nijenhaer ligt op het heuvelachtige Twentse platteland, midden in het groen. De camperplaats biedt plek aan vijftien campers. Deelnemers aan de fietstocht kunnen hier een kijkje nemen en er is iets te proeven.

Tussen 10.00 en 12.30 uur kan gestart worden bij de VVV aan de Beuningerstraat 71. Volwassenen kunnen deelnemen voor € 6,- en kinderen voor € 3,50. Voor meer informatie: www.vvvdeluttelosser.nl

Na afloop is er bij restaurant Sterrebos in Beuningen de mogelijkheid om deel te nemen aan een daghap voor € 12,50 p.p. Hiervoor kunt u zich ’s morgens bij de inschrijving aanmelden. 

Locatie: 
VVV aan de Beuningerstraat 71