Hallo Losser is op zoek

Hallo Losser

Kom jij ons team versterken? 

Wie zijn wij?

Wij zijn 24 Lossernaren die samen Hallo Losser runnen. Een website en app die ervoor wil zorgen dat er gemakkelijk verbindingen ontstaan tussen alle initiatieven, ideeën en kleur die de gemeente Losser rijk is.Ons uitgangspunt is: hoe meer kennis we delen, hoe meer verbinding, hoe prettiger wonen en werken. En hoe sterker het toekomstperspectief van Losser.

Hallo Losser

Als HalloLosser komen we graag in contact komen met Lossernaren die gemeenschapszin hebben, goed communiceren van belang vinden, sociale media leuk vinden en zich voor een aantal uren per week willen inzetten als vrijwilliger. Wij zijn namelijk op zoek naar:

Ambassadeur (v/m) voor het venster Gemeente

Werkzaamheden: Het vanuit huis coördineren van de zaken die spelen rondom de gemeente Losser en die voor belang zijn voor alle inwoners van ons dorp. Denk hierbij aan nieuws vanuit o.a. de gemeenteraad, de dorpsraden, participatieraad en educatieorganisaties. Verder samen met ons team de inwoners van optimale informatie van de gemeente voorzien, meedenken over de opzet van het venster.

Je wordt ondersteund door de overige ambassadeurs van dit venster. Tevens kennen we een gezamenlijke Appgroep waar je elk moment je vragen e.d. kunt plaatsen.

Tijdsinspanning: Circa 3 tot 5 uur per week, op tijden die je zelf kunt bepalen en 1x per kwartaal een ambassadeursoverleg met de ambassadeurs van alle vensters.

Eisen: Kennis van het werken met internet

Voor meer informatie kijk op www.hallolosser.nl/Gemeente of stel je vragen aan Stineke Niehenker via stineke.niehenker@hallolosser.nl

afbeelding van Rob Wegdam

Door: Rob Wegdam

Mijn naam is Rob Wegdam. Samen met mijn vrouw woon ik na ruim 47 jaar in Losser te hebben gewoond nu in Enschede. Na mijn werkzame leven ben ik mij gaan inzetten voor onze gemeenschap. Een van die activiteiten is Hallo Losser. Ik geloof namelijk dat goed communiceren de smeerolie is