Het team van Hallo Losser

afbeelding van Karin Keur

Ik ben geboren en getogen in Losser en werk als wijkcoach bij de sociale wijkteams voor de gemeente Almelo. Ik ben ambassadeur voor het venster Welzijn.

Ik ben getrouwd en onze kinderen zijn inmiddels volwassen en wonen niet meer thuis.
afbeelding van Theo Kip

Woon sinds 1982 in Losser. Verzorg voor Hallo Losser "Sport en Hobby" en Duurzaamheid / Energietransitie.

afbeelding van Rick Nijhuis
Whatsapp buurtpreventie

Ik woon als geboren Denekamper sinds 1991 samen met mijn vrouw met veel plezier in Losser. Naast mijn bijdrage aan de programma commissie van de vereniging Kwaliteitskring Twente zet ik mij graag in voor de stichting Hallo Losser, hoofdzakelijk het beheer van Whatsapp buurtpreventie en de beeldbank voor de redactie.

afbeelding van Astrid Kuhlkamp
Winkelen in Losser

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector. Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.

 

afbeelding van Martin Meijer

 

Losser is een prachtige gemeente en ik wil graag, nu ik iets meer vrije tijd heb, iets doen voor de gemeenschap. HalloLosser is een goed initiatief en een mooi communicatieplatform waaraan ik met veel plezier een bijdrage lever als bestuurslid en voorzitter.

 

afbeelding van Stineke Niehenker
Bestuurslid / Gezondheidszorg/Sociale kaart

Mijn beroep is MTH verpleegkundige in de thuiszorg (Medisch Technisch Handelen) bij Maartje, al meer dan 50  jaar in de zorg werkzaam, waarvan 38 jaar Spoed Eisende Hulp. Vanwege mijn lange ervaring in de zorg heeft het venster gezondheidszorg en contactpersoon socialekaart, daarom ook mijn speciale interesse en daar wil ik mij ook graag voor in

Sinds 1973 ben ik woonachtig in Losser, getrouwd, 2 kinderen, 4 kleinkinderen.  
afbeelding van Inge Scholten
Welzijn

Ik ben geboren en getogen in Losser en werk als ambulant hulpverlener bij Jarabee in Hengelo. Ik ben ambassadeur voor het venster Welzijn. Ik woon samen met mijn dochter Maud in Losser.

afbeelding van Henri Schuite
Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.
afbeelding van Rob Wegdam
Bestuurslid stichting Hallo-Losser

Mijn naam is Rob Wegdam. Samen met mijn vrouw woon ik na ruim 47 jaar in Losser te hebben gewoond nu in Enschede. Na mijn werkzame leven ben ik mij gaan inzetten voor onze gemeenschap. Een van die activiteiten is Hallo Losser. Ik geloof namelijk dat goed communiceren de smeerolie is van een snel veranderende maatschappij.

Ik geloof namelijk dat goed communiceren de smeerolie is van een snel veranderende maatschappij. Er verandert de komende tien jaren meer dan de afgelopen vijfentwintig jaar in de directe wereld om ons heen. Dat kunnen wij denk ik gemakkelijker aan als wij goed weten wat er speelt, zaken met elkaar delen die ons kunnen helpen en transparant zijn om onduidelijkheden te voorkomen.    
afbeelding van Sietse Smit
Nieuws

Redacteur, schrijver en regisseur.

Mijn naam is Sietse Smit. Al 45 jaar ben ik getrouwd met Lettie. We hebben twee zonen, twee kleinzonen en één kleindochtertje. Op maandagmiddag ben ik vrijwillig kok bij de Tiekerhook in Overdinkel. Na mijn werkzame leven in de opsporing besteed ik veel tijd aan het schrijven van toneelstukken en verhalen en fotografie. Ik maak gedichten met een knipoog. Ik doe aan geocaching, ben regisseur bij de toneelvereniging “Eensgezindheid” in Overdinkel, zing in de zanggroep “Montana” en ben redactielid bij de Historisch Kring Losser.
afbeelding van Bert Bos
Social Media

Bert Bos is lid van de nieuwsredactie van Hallo Losser en is tevens voorzitter van de stichting RTV-Losser.

Mijn naam is Bert Bos een geboren lossenaar. Zoon van GroenteBoer Willem Bos en Mientje Thijssen. Graag wil ik meehelpen aan het succes van Hallo Losser. Als ondernemer vehuur ik Party Artikelen www.trekhaakparty.nl  
afbeelding van Wibo Haverkate
Organisatie van Hallo Losser, Venster Noaberschap, Kerk, Welzijn

Wibo Haverkate (1972) draagt zorg voor de organisatie van Hallo Losser, is ambassadeur van het venster Welzijn en is bestuurslid.

Hij is daarnaast deskundige op het vlak van Organiseren zonder Hiërarchie en eigenaar van een organisatieadviesbureau.

afbeelding van Peter Langela
Bestuurslid / website

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital.

Ik woon en werk in Losser, ben getrouwd met Karin en we hebben samen 6 kinderen die inmiddels niet meer thuis wonen. Wel onze hond Sem. Als ondernemer richt ik me op de toepassing van blockchain technologie, big data, ai en IoT. Voor Hallo Losser houd ik me bezig met de bouw van de website en help ik met het beheer van diverse vensters. Inmiddels ben ik ook toegetreden tot het bestuur van de stichting Hallo Losser. Daarnaast ben ik bestuurslid en presentator bij Stichting RTV-Losser. Mail: peter.langela@hallolosser.nl