Nieuws

Agenda Uitgaan en Evenementen

Brueghelblog Marco Padberg

Marco Padberg zal ons deze Bruegheldagen een kijkje achter de schermen geven van zijn beleveningen tijdens de Breugheldagen.

Vandaag donderdag

Zo, de bar voor het café staat. Koste wat zweetdruppels in de brandende zon maar het is het waard.
Nog een paar uur en de Brueghel barst los. Twee dagen opbouw na een wekenlange voorbereiding zitten er dan op.

Even tijd om een blogje te mailen naar Hallo Losser.

De weersgoden lijken ons goed gezind te zijn en dat maakt dat je er toch met een totaal ander gevoel in gaat dan vorig jaar toen de regen met bakken uit de lucht viel.

Nu kunnen we ook kijken of het concept zoals we bedacht hebben met VBTB Events voor het Raadhuisplein ook werkt. Aan DJ Leo (Sunhine) Meijer zal het niet liggen.
Al wekenlang bestookt hij z’n volgers op facebook met z’n Soultrain. We kijken uit naar een avond “voor Losser, door Losser”.

Vanochtend om 08:30 begon de dag met een bakje koffie met iemand van Eijsink afrekensystemen die een mobiele pinautomaat kwam afleveren. Je kan niet meer zonder.
Daarna bakkie koffie met Richard Hoevers om de laatste dingen even door te nemen. Half 10 naar de Rommelpot om 18 podiumdelen op te halen voor de dansvloer op het plein.

Om 10 uur de koelwagen met de voorraad voor het café vol gepakt en zoals gezegd de bar buiten voor de zaak opgebouwd. 

Eigenlijk wil ik nog wat verlichting in de plantenbakken op het plein. Straks nog even naar Wolters dus. Waarschijnlijk ben ik de eerste die voor kerstverlichting komt dit najaar.

Zodadelijk even opfrissen en dan op naar de officiële opening van het Bruegheliaans festijn 2016. We zijn er klaar voor!

Tot brueghel,

Groeten,

afbeelding van Marco Padberg

Door: Marco Padberg