CML

Beauty by Djocey

Beauty By Djocey is een professionele praktijk voor huidverzorging en huidverbetering.

Ervaar echte schoonheid met de verzorgende en ontspannende behandelingen van Maria Galland Paris. Het diverse aanbod van luxe behandelingen beantwoordt precies aan uw wensen en de behoeften van uw huid, voor elk huidtype en elke leeftijd.
Beauty By Djocey biedt een verscheidenheid van behandelingen aan, van gezicht tot lichaamsbehandelingen maar ook voor alleen epileren/ harsen en verven van wenkbrauwen en of wimpers, wimperlifting en HENNA BROWS kunt u hier terecht.

Mijn naam is Djocey en ik ben sinds 2008 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse luxe huidverzorgingsinstituten en ik ben nu trotse eigenaresse van Beauty By Djocey. De huid is het visitekaartje en daarom erg belangrijk om goed te verzorgen. Tijdens een behandeling maken we een grondige analyse van de behoeften van de huid die vervolgens worden aangepakt met individuele, op maat gemaakte behandelingen en verzorgingsproducten. Tijdens de behandeling kunt u ontspannen en uitrusten, wetende dat u in deskundige handen bent. 

Ik verwelkom u graag.

Contactgegevens

Adres:

Gronausestraat 26

7581 CG
Losser
Telefoon: