CML

Het Zentrum

Het Zentrum is een plek waar mensen samenkomen, ontmoeten, en een plek waar je je eigen wel-zijn kunt vergroten. Zodat jij krachtig, zelfverzekerd, gezonder, vrijer, bewuster in het leven kunt staan. In Het Zentrum vindt u naast de praktijken voor natuurgeneeskunde een winkel met esoterische artikelen en kadootjes, zoals kaartensets, boeddha’s, edelstenen, wierook en andere artikelen. Het Zentrum beschikt over twee zalen waar cursussen en groepen gehouden wordt en waar yoga wordt gegeven.

In de holistische visie wordt de mens beschouwd als één geheel. Fysieke gevoelens, emoties, gedachten, verlangens, levensovertuiging en sociale omstandigheden zijn gebieden, die allemaal verbonden zijn met elkaar. Ook verleden, heden en toekomst horen daarbij. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Ze vormen samen een balans. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat effect op de andere niveaus. Als het evenwicht verstoord is, is er disbalans.
Door verwerking, bewustwording van je ware wezen of inzicht in het ene gebied heeft steeds gevolgen in het andere gebied.
Het streven is om vanuit een holistische visie de onderlinge harmonie te herstellen, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en zo in al deze gebieden te groeien en ons zelfgenezend vermogen te stimuleren.

Contactgegevens

Adres:

Brinkstraat 28

7581 GD
Losser
Telefoon: