Kunst Cultuur Historie

Sempre Crescendo

Concertvereniging…..wat betekent dit nu in de praktijk? Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Bij een concertvereniging marcheer je niet op straat! Spelen we dan helemaal nooit buiten? Jawel hoor. Wij geven jaarlijks kleine openluchtconcertjes in de wijk of bij evenementen.

 In 2013 hebben we een klein buurtconcert gehouden op het speeltuintje bij de Meidoornstraat in Losser en hebben we meegewerkt aan de afsluitende dag van de Rabobank fiets 3-daagse. Ook zijn sommige van onze concerten anders dan bij andere harmonie-orkesten.
Denkt u daarbij aan de muzikale medewerking aan de musical die Jong Talent Losser organiseert. In 2012 was dat bijvoorbeeld “Alice in Wonderland” opgevoerd in het Openluchttheater.

Ons befaamde Pepernotenconcert dat wij ieder jaar i.s.m. het Jong Talent Losser organiseren. En natuurlijk organiseren wij ook concerten met andere verenigingen. En….Sempre Crescendo is de bedenker van o.a. het Halloweenfeest, High Tea op Erve Kraesgenberg. Dus…..wilt U muziek maken maar niet de verplichting hebben om op straat te marcheren? Word dan lid van Concertvereniging Sempre Crescendo.
Wij bieden iedereen een passende omgeving zich muzikaal te ontwikkelen. Denk hierbij aan de Semprenootjes onze blokfluitertjes, ons Jong Talent Koor, het Jong Talent Orkest en natuurlijk ons A-orkest. Kom gerust vrijblijvend kijken en kennismaken tijdens onze repetitie en laat u informeren over de mogelijkheden!

Iedere donderdagavond vanaf 17.00 uur is er iemand aanwezig in onze repetitieruimte in de Kraesgenberg Boerderij, Bookholtaan te Losser.

https://semprecrescendo.nl/