Nieuws

Bedrijfshallen op terrein garagebedrijf Bagchus Glane

Op het terrein van het voormalige garagebedrijf Baghus in Glane worden bedrijfshallen gebouwd. Hallo Losser ging een kijkje nemen.

De familie Hof uit Losser is de nieuwe eigenaar van het terrein waar voorheen garagebedrijf Bagchus was gevestigd met een tankstation, garagebedrijf, washal en wasplaats. Inmiddels is het tankstation verhuurd aan Netto Tank. De twee bestaande woningen zijn gerenoveerd en zijn ook beide verhuurd.

Op het terrein achter de woningen en het tankstation is de bestaande hal verplaatst en is een grote nieuwe bedrijfshal in aanbouw. De bestaande hal is inmiddels verhuurd.

"De nieuwe hal heeft een oppervlakte van ca. 340 m2" zegt Jeffrey Hof "en het project bevind zich in de afrondende fase". Dat betekent dat de hallen binnenkort beschikbaar komen voor verhuur.

De hal kan in zijn geheel verhuurd worden maar het is volgens Jeffrey Hof ook mogelijk om deze op te delen in units van mininaal 50 m2. De hal krijgt 5 roldeuren en bij opdeling beschikt elke huurder over een eigen ingang.

"De nieuwe hal heeft een betonnen en vloeistofdichte vloer" legt Jeffrey Hof uit "en daar door kan de hal voor vele doeleinden gebruikt worden". In de hal worden sanitaire voorzieningen gerealiseerd en ook een centrale kantine.

Ook wordt er hard gewerkt aan een nieuwe toegangsweg aan de zijkant van het terrein waardoor er een gescheiden inrit en uitrit mogelijk is. Op de onderstaande video is de nieuwe situatie goed te zien.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Jeffrey Hof: 0614 569 600.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.