Nieuws

Bianca Beachwear nieuw in Losser

Bianca Comanne is in 1998 gaan werken als verkoopster en knipster van badkleding op maat. Met de eigenaren van het bedrijf als deskundigen, is ze badkleding op maat gaan maken. Passen, knippen en naaien. Dit werk heeft ze ongeveer 5 jaar gedaan. 

Ontplooien

Ze heeft hier ontzettend veel geleerd op het creatieve gebied en heeft ze zich geheel kunnen ontplooien. Door omstandigheden kwam er een einde aan dit bedrijf en moest Bianca noodgedwongen ander werk gaan zoeken. Ze heeft ongeveer 15 jaar in andere branches, waaronder de Belastingtelefoon en bij Kpn gewerkt.

Droom

Ze droomde er echter altijd van om een eigen zaak in badmode te beginnen. Na veel onderzoek en een lange voorbereiding is haar dat nu gelukt. Ze heeft een prachtig pandje gehuurd aan de Gronausestraat 106 in Losser, tussen slagerij Hogebrink en Kleermakerij Gabriel. Sinds 9 januari is ze s’ middags geopend van 13:30 tot 18:00 uur. Op afspraak kan men er ook op andere tijden terecht. Informatie: T +31 (0)53-57 449 28 M +31 (0)6 517 11 662 info@bianca-beachwear.nl of bezoek haar website www.bianca-beachwear.nl

Gespecialiseerd

Bianca heeft zich gespecialiseerd in badkleding. Ze maakt passende badkleding voor:

*     Meisjes en vrouwen die geen standaard confectie maat hebben en moeite hebben met het vinden van goed passende badkleding.

*     Dames en heren met afwijkende maten qua lichaamsbouw ten opzichte van standaard confectiematen, dames met een borstprothese of mensen met een stoma.

*     Meisjes in de puberteit die soms onzeker zijn over hun lichaam. Door een mooi passend bikini of badpak aan te meten maakt dat iemand veel zekerder over haar lichaam.

*    Corrigerende badkleding

*     Mensen met een uitgesproken smaak.

Spanje

Onlangs heeft Bianca, samen met haar moeder, in Cannes een beurs bezocht voor de nieuwste stoffen en prints van beach en swimwear, de Mare Di Moda. Daar heeft ze heel veel inspiratie opgedaan. Ze heeft daar twee ondernemers uit Spanje ontmoet van wie ze de stoffen voor haar badkleding nu betrekt.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.