Nieuws

Camperen voor een kavel op De Geurmeij

Op woensdag 12 april start de gemeente Losser met de verkoop van woningbouwkavels in het plan De Geurmeij in Overdinkel. 

Afhankelijk van de grootte van de bouwkavels zijn in deze eerste fase 5 tot 8 kavels beschikbaar. Kopers mogen namelijk zelf de breedte van de kavels bepalen. De verkoop gaat voor een deel via het systeem: ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Dat is de reden dat de eerste aspirant kopers zich al in een caravan hebben geposteerd op de parkeerplaats van de oude Aloysiusschool, tegenover het gemeentehuis van Losser. 

Belangstellenden, die zich in het verleden betaald hebben laten inschrijven voor een bouwkavel, hebben nog voorrang bij de toewijzing van een kavel. Ook zij kunnen op 12 april een optie nemen op een bouwkavel in het plan De Geurmeij.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.