Nieuws

Frank van der Gouw 10 jaar in Fashion

Op 7 april is het 10 jaar geleden dat Frank van der Gouw zijn herenmodezaak Frank in Fashion in Losser opende.

In de afgelopen 10 jaar heeft de ondernemer menige heer uit Losser in het nieuw gestoken. Maar ook mannen van buiten Losser weten hem te vinden.
Frank van der Gouw zit al sinds zijn veertiende in de mode toen hij zijn eerste bijbaantje kreeg. Vervolgens werkte hij voor C&A in Enschede en Roetgerink in Enter. Ook heeft hij een aantal jaren in Duitsland bij een modehuis gewerkt.

Frank in Fashion

Uiteindelijk maakte hij zijn droom waar door een eigen modezaak te starten aan de Raadhuisstraat in Losser. In 2013 verhuisde hij naar het karakteristieke pand aan de Brinkstraat van de voormalige drogisterij Holst.

Frank in Fashion biedt een breed aanbod, van klassiek tot sportief. Hierdoor komen zowel jonge mannen als oudere heren in de winkel om zich door Frank in het nieuw te laten steken. Want het meeste werk in de winkel doet hij alleen.

Raad & Win

Om zijn tien-jarig jubileum te vieren heeft Frank in Fashion een raad & win actie georganiseerd. Wie het aantal weken kan raden dat Frank in Fashion in Losser is gevestigd maakt kans op een van de drie waardebonnen van €25,-.

Raad & Win

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.