Nieuws

Geslaagd voor cursus computertypen

Onlangs legden deelnemers van de cursus Computertypen van Stichting Fundament, welke plaatsvinden in het Twents Carmel College in Losser, met succes het officiële examen voor het diploma computertypen van de VSLM af.

Allemaal geslaagd

Alle cursisten die deel hadden genomen aan de cursus die in februari is gestart zijn geslaagd. De typecursussen van Stichting Fundament worden verzorgd door Astrid de Jong en kennen al jaren een hoog slagingspercentage en ook deze keer was er sprake van een slagingspercentage van 100%,

Nieuwe cursussen van start

De belangstelling voor typecursussen is voor Stichting Fundament aanleiding om na de zomervakantie op woensdagmiddag, bij voldoende deelname, met twee nieuwe cursussen te starten en wel van 15.30 tot 16.30 uur en van 16.30 tot 17.30 uur. Voor deze cursussen zijn nog plaatsen beschikbaar.

De cursussen Computertypen zijn bestemd voor kinderen van groep 8 van het basisonderwijs en de groepen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs en worden sinds januari van dit jaar gehouden in de locatie van het Twents Carmel College in Losser. Het betreft een opleiding tot deelname aan een officieel diploma computertypen van de VSLM. Een belangrijk kenmerk van de cursus is dat kinderen thuis op de computer moeten oefenen. De cursus bestaande uit 16 lessen van een uur. De prijs voor de cursus bedraagt € 185, - inclusief examengeld en lesmateriaal in bruikleen (gespreide betaling is mogelijk).

Mocht een kind echter onverhoopt niet slagen dan biedt Stichting Fundament een uniek aanbod ten aanzien van herkansingen: deelname aan de laatste 6 lessen en het aansluitende examen in een volgende blok tegen alleen de kosten voor deelname aan het examen, zijnde ca. € 28,-.

Voor opgave en inlichtingen kan men terecht bij de administratie van Stichting Fundament in de Muchte, Vlasakker 2 te Losser tel. 053 5369400 of via email info@stichtingfundament.nl.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid