Nieuws

Een goed voornemen voor 2017

Schrijf u vandaag nog in voor de watsappgroep buurtpreventie Gemeente Losser

52 inbraken

In het afgelopen jaar 2016, hebben er in totaal 52 diefstallen, dan wel pogingen tot diefstallen uit woningen plaatsgevonden in onze gemeente. In een van de woningen heeft er zelfs een overval plaatsgevonden.Ondanks dat wij ons best doen moeten wij het toch van elkaar hebben om inbraken en andere ongewenste zaken te voorkomen. 

Zeker, ook de Politie heeft hierin een zeer belangrijke taak maar een groot aantal extra oren en ogen van ons als bewoners bevorderen zeker het terugdringen van ongewenste zakenWe moeten beseffen dat het ons als bewoners van onze prachtige gemeente Losser weten wanneer er iets niet klopt. Geef je daarom op als lid van jouw eigen WhatssApp buurtpreventie om zo snel mogelijk actie te ondernemen!!

 

Uiteraard bel je bij verdachte situaties altijd 112! Ze kunnen beter te vaak komen dan een gemiste kans oplopen. Wij,als team van HalloLosser willen jullie hartelijk danken voor de vele aanmeldingen in de laatste maanden van 2016 Op dit moment zijn er maar liefst 15 groepen actief om het systeem van buurtpreventie nader in re vullen.  Door u ook aan te melden bereiken we een nog grotere deelnemersgroep en kunnen we hopelijk samen met de Politie inbraken et cetera in de toekomst voorkomen en/of terugdringen en de boeven vangen!

 

Meld u aan op www.hallolosser.nl en schrijf vandaag nog in!

Regiegroep Whatssap Losser

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid