Nieuws

Inloopspreekuur over het gebruik OV-chipkaart

Stichting Fundament organiseert in samenwerking met OV-ambassadeurs een inloopspreekuur over het gebruik van de OV-chipkaart. Deze inloopspreekuren worden gedaan in opdracht van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Tegenwoordig reizen we allemaal met een OV-chipkaart. Voor het reizen met de bus, tram en metro kun je nog losse kaartjes kopen. Een los kaartje kan uitmaken in de prijs van je reis. In de meeste gevallen ben je duurder uit in vergelijk met het reizen op saldo op een OV-chipkaart. Let wel op want je kunt in de meeste gevallen niet meer met contant geld betalen Hoe werkt nu eigenlijk de OV-chipkaart? Welk abonnement heb ik hiervoor nodig? Hoe vraag ik een OV-chipkaart aan? En hoe gaat het reizen met het openbaar vervoer nu eigenlijk?Deze vragen kunnen allemaal beantwoord worden tijdens de inloopspreekuren in ’t Lossers Hoes.

De OV-ambassadeurs geven tijdens de spreekuren advies op maat. Zij kunnen u alles vertellen over het reizen met het openbaar vervoer. In eerste instantie zijn de spreekuren opgezet om senioren te voorzien van informatie, maar de ambassadeurs staan ook graag jonge mensen te woord.

Wilt u er wat vaker op uit met het OV? Heeft u vragen? Kom dan naar de inloopspreekuren.

Wanneer:

  • Maandag 15 april 2019
  • Maandag 20 mei 2019
  • Maandag 17 juni 2019

Tijd: 10 – 11.30 uur

Locatie: ’t Lossers Hoes, Raadhuisplein 1, Losser.

Opgave is niet nodig en deelname is gratis

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid