Nieuws

Jagermeestertoernooi 2018 groot succes

Op zondag 10 juni jongstleden vond de 5e editie van het Jagermeestertoernooi bij Sportclub Overdinkel plaats. Rond 9:30 uur kwamen de eerste teams het complex van Sportclub Overdinkel op, en voor alle teams stond er een ontbijt klaar.

Verschillende categoriën

In totaal waren er 29 teams verdeeld over drie categorieën, 7 dames teams, 6 veteranen teams en 16 heren teams. De dames en de veteranen werden ingedeeld in 1 poule en speelden allemaal 1 keer tegen elkaar. Bij de heren waren er 4 poules van 4, deze zijn ingeloot middels een livestream op facebook op donderdag 7 juni.

Bloembinderij Glanerbrug

De nummers 1 en 2 in deze poule gingen door naar de kwartfinale. De finale bij de heren werd om 14:00 gespeeld en ging tussen tweevoudig winnaar de HillyBilly’s en Bloembinderij Glanerbrug. Deze werd met 1-0 gewonnen door Bloembinderij Glanerbrug. Op de derde plaats is geëindigd DinkelArmy. Bij de dames ging de winst naar Rigtersbleek, gevolgd door FC Baco en op de derde plaats Jonge Leu en Oale Brigitte.

Veteranen

“Tegen Tegen” is de winnaar geworden bij de veteranen. Zij bleven Morbide Obesitas 35+ en SCO Veteranen voor. Direct na de finales volgde de prijsuitreiking. Voor de teams die dit jaar voor de 5e keer mee hebben gedaan stond er een heerlijke ijskoude Jägermeister klaar.

Jägerparty

Doordat het de hele dag goed weer was, bleven bijna alle teams ook na de prijsuitreiking, voor de Jägerparty. Op het hoogtepunt waren er bijna 400 man. Onder begeleiding van DJ Marlon en Triple Nix werd de Jägerparty een succes. Rond 20:00 uur was het feest afgelopen en ging iedereen met een goed gevoel naar huis.

Volgend jaar

Volgend jaar staat het Jagermeester toernooi gepland op zondag 23 juni 2019. Dit is later dan men gewend is (normaliter 2e zondag van juni), maar er zal dit jaar rekening gehouden moeten worden met het pinksterweekend en met Vaderdag.

Geschreven door: Patrick de Wagt

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, toneelspeler Eensgezindheid, redacteur Hallo Losser, Raad van 11 en bestuur Martini Kerlkes.