Nieuws

Jeugdfilm Paddington in Filmhuis Erve Kraesgenberg

Op woensdag 28 december a.s. zal Filmhuis Erve Kraesgenberg voor de eerste keer een jeugdfilm vertonen.Deze film staat garant voor een leuke filmmiddag voor kinderen in de lagere schoolleeftijd samen met hun ouders en/of grootouders. De film is Nederlands talig. De aanvang is om 14.00 uur. Toegangsprijs 5 € inclusief een beker warme chocolademelk in de pauze.

Een jonge beer in Peru heeft een passie voor alles wat Brits is. Hij vertrekt naar Londen en gaat daar op zoek naar een woning. Wanneer hij eenzaam en verloren op Paddington Station belandt, begint hij te beseffen dat het leven in de stad niet is wat hij zich ervan had voorgesteld. Maar dan ontmoet hij de vriendelijke familie Brown, die het label om zijn nek lezen. Daarop staat: 'Pas alsjeblieft op deze beer, dankjewel'. Ze bieden hem een tijdelijk onderkomen aan.

Alles lijkt goed te gaan voor 'Paddington' totdat een museum het unieke beertje ontdekt. 'Paddington' is een verrassend leuke familiefilm. Het begin in Peru is al heerlijk en wanneer onze vriendelijke beer de overstap maakt naar Londen, begint een bijzonder vermakelijke avontuur. Komische momenten worden afgewisseld met aandoenlijke scenes. Muziek, sfeer, acteurs, alles zit goed.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid