Nieuws

Keepertrainingen voor jeugdkeepers in Losser

Keepersschool Losser “Keeping the Zero” begint met het opleiden van jeugdkeepers bij AJC'96 in Losser.

Keeping the Zero begeleidt en ontwikkelt al ruim 2 jaar meer dan 100 jeugdkeepers in Groningen in de leeftijd van 7 tot 19 jaar.

Andre Wolfs, initiatief nemer van Keepersschool Losser: “In onze filosofie is de keeper de belangrijkste schakel in het elftal, dat betekent dat je ze ook de juiste aandacht moet geven met de juiste opleidings methodieken om keepers te kunnen ontwikkelen naar betere keepers. In Groningen hebben we de Keepersschool op een professionele manier opgezet, in de gemeente Losser gaan we dat nu ook doen. Het keepen zit een beetje in ons bloed, van de drie zonen die we hebben zijn er twee keeper geworden". Stan Wolfs bij AJC'96 en Max Wolfs bij FC Twente Onder 15).

De trainingen zijn toegankelijk voor alle jeugdkeepers uit de regio. Wekelijks wordt er getraind op de woensdag van 16.30 tot 18.00 uur. De kick off van Keepersschool Losser is op woensdag 15 maart a.s.

Kijk voor meer informatie op de website: keepersschoollosser.com.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.