Nieuws

Natuurwerkdag Duivelshof

Duivelshof, de naam alleen al, roept een mysterieuze sfeer op. Er ligt nog een oud verdedigingsstelsel van wallen en grachten. 

En verder is het een zeer gevarieerd landschap van heide, bos, akkers en grasland. Op de heide gaan je aan de slag: wat zaagwerk en verdere opslag verwijderen, zodat iedereen weer kan genieten van de hei. Deze gezellige natuurwerkdag op een prachtige locatie wordt georganiseerd door de natuurwerkgroep EnHOe, waarmee IVN Oldenzaal-Losser e.o. samenwerkt, en Natuurmonumenten. Iedereen kan meedoen, ook kinderen zijn van harte welkom. Wel onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden voor 7 januari

Ze verzamelen zaterdag 12 januari om 9.00 uur op de Lossersedijk, hoek Hengelmansweg (ook wel genoemd Hengelerheurneweg). Ze werken tot 13 uur en iedereen krijgt soep aangeboden na afloop. Tussendoor is er een koffie/theepauze. Graag wel je eigen drinken meenemen. Voor gereedschap en werkhandschoenen wordt gezorgd. Stevige schoenen zijn aanbevolen.

Graag even aanmelden uiterlijk maandag 7 januari via de site van IVN Oldenzaal-Losser e.o.: https://www.ivn.nl/afdeling/oldenzaal

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid