Nieuws

Opsporing verzocht: overval op 86-jarige vrouw uit Losser

Een 86-jarige vrouw uit Losser wil een gevallen vrouw helpen, maar wordt als dank beroofd van haar pinpas. Van de twee vrouwelijke daders zijn er bewakingsbeelden.

De oudere dame pint op 20 januari 2017 bij de kassa in de Zeeman in Losser, als haar pincode stiekem wordt afgekeken door twee vrouwen. Eenmaal thuis ziet ze voor haar appartement aan de Kostersgaarden een vrouw vallen. Ze besluit haar te helpen en wil uit haar schuur een stoel voor de vrouw pakken.

Zakkenrollen

Als ze na de stoel gehaald te hebben teruggaat naar haar schuur om iets op te ruimen loopt er een vrouw mee. Die laat de oudere vrouw struikelen in haar schuur en bij het weer omhoog helpen rolt ze de bejaarde vrouw van haar pinpas.

Pinfraude

Voordat de oudere dame haar zoon die haar bankzaken regelt kan waarschuwen dat haar pas gerold is, is er door die vrouwen al 600 euro van haar rekening gehaald.

Wie (her)kent de vrouwen op de bewakingsbeelden?

bron: https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/zaak/vrouw-86-wordt-tijdens-hulpactie-door-twee-vrouwen-gerold.

afbeelding van Denise Hazeleger

Door: Denise Hazeleger

Denise is drie jaar geleden uit Alkmaar naar Losser gekomen en voelt zich hier erg op haar plek. Ze wil gráág een steentje bijdragen aan onze gemeenschap en zit vol ideeën die ze graag wil oppakken vanuit Hallo Losser.