Nieuws

Ria en Willy Muller 60 jaar getrouwd

Ria en Willy Muller zijn dinsdag 10 juli 60 jaar getrouwd. Ze wonen in het centrum van Losser op een hele mooie locatie.

Burgemeester Cia Kroon bezocht het echtpaar in hun woning. Er was koffie met gebak. “Het was geen liefde op het eerste gezicht.” Zegt Ria. “In het begin van de verkeringstijd aarzelde ik nog een beetje. Soms nam ik een andere weg om hem niet te ontmoeten. Een kennis zei toen tegen mij. -Doe wilst ‘m nich, mar doe krigst ‘m wa.- En uiteindelijk is dat ook zo uitgekomen.”

Ria en Willy Muller 6o jaar getrouwd

Gezondheid

Beide echtelieden zijn nog in goede gezondheid en hebben gezamenlijk vele leuke hobby’s. Ze fietsen en wandelen veel. Ze hebben heel veel vrijwilligerswerk gedaan en nog. Willy is vrijwilliger bij de Historisch Kring Losser. Ria heeft zich jaren lang bezig gehouden met het vervaardigen en bewerken van poppen. Beide komen uit Losser. In vroeger tijden was de vader van Willy hoefsmid in Losser. Willy is zijn loopbaan begonnen in de textiel bij Blijdenstein maar is later overgegaan naar Vredestein en heeft daar in de technische dienst gewerkt. Uit het huwelijk zijn drie kinderen, Teclka, Haico en William, geboren. Er zijn zes kleinkinderen.

Groot feest

Zaterdag is er een groot feest bij café Heijdemann. Naast het 60 jarig huwelijksjubileum viert Willy ook zijn 85e verjaardag. Er zijn ongeveer 70 genodigden. Ria wordt in januari 83 jaar jong. Dus alle redenen om een gezellig feestje te houden.

Ria en Willy Muller 6o jaar getrouwd

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.