Nieuws

’t Dûvelke is de kers op de taart

‘Heel De Lutte bakt’ is thema van Bosdûvelkes. Geheel in stijl van het gekozen thema: ‘Heel De Lutte bakt’, voor dit carnavalsseizoen, werd afgelopen woensdag het carnavalsmagazine van De Bosdûvelkes aangeboden aan de hoogheden.

Reuze taarten

Voorzitter van de P&P Kemissie, Chantal Koop, bood graaf Ralf, adjudant Wouter, jeugdgraaf Chris en jeugdgravin Renee het magazine aan in het bijzijn van bestuur en genodigden. De P&P Kemissie bleef actueel en sneed twee reuze taarten aan bij de presentatie van het nieuwe magazine. “Onze wagenbouwers hebben dit seizoen gekozen voor het thema ‘heel De Lutte bakt’, logisch dat wij daarop doorborduren (en bakken). Er is door leden van de P&P veel werk verzet om dit mooie boekwerkje te kunnen presenteren. Hopelijk zijn de inwoners van De Lutte blij met de inhoud, die actueler is dan ooit”, aldus Chantal Koop.

 Mike Oude Hampsink

Voorzitter van CV De Bosdûvelkes, Mike Oude Hampsink was bij de overhandiging van het tweede exemplaar in zijn nopjes. “In de wetenschap dat de jeugd(hoogheden) een prominente plek innemen in het magazine, zijn wij daar als bestuur trots op. Immers gaan zij de toekomst van onze vereniging mede bepalen. ’t Dûvelke is op het moment van verschijnen, drie weken voor het grote feest, ook bijzonder bij de tijd.

Want zelfs de gala van vorige week is al ‘meegenomen’ in deze uitgave. Als bestuur zijn we de P&P Kemissie zeer erkentelijk voor hun noeste arbeid. Ook wil ik de vele adverteerders/begunstigers die onze vereniging ondersteunen enorm bedanken. Zij maken het mogelijk dat wij de vele carnavalsactiviteiten in De Lutte kunnen organiseren", zo besloot Mike Oude Hampsink.

Met dank aan leden van de carnavalsvereniging is ’t Dûvelke inmiddels bezorgd bij alle huishoudens in De Lutte. Mocht u geen magazine hebben ontvangen, mail dan naar redduvelke@gmail.com.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid