Nieuws

Twee buurtconcerten Sempre Crescendo

Dit jaar organiseert Concertvereniging Sempre Crescendo twee buurtconcerten in Losser. De muzikanten pakken op twee donderdagen uit met mooie luistermuziek voor elk wat wils.

Erve Kraesgenberg

Op donderdag 5 juli wordt er gespeeld in de tuin van Erve Kraesgenberg. Om 19.00 uur gaat het Jong Talent Losser beginnen. Zij zullen een 3 tal leuke werkjes ten gehore brengen. Na een korte pauze zullen de jonge muzikantjes plaats maken voor Het Orkest.

De exotische klanken van Under The Sea uit de Disneyfilm de Kleine zeemeermin, een gouwe ouwe van Glenn Miller, muziek uit de film Mary Poppins en een statige tango zullen te horen zijn.

Raadhuisplein

Een week later op 12 juli zal dit concert worden herhaald op het Raadhuisplein voor het Lossers Hoes. Hier zullen de jeugdige muzikanten van MEL (Music Experience Losser) starten, gevolgd door het JTL en  Het orkest.

De aanvang op beide avonden zal om 19.00 uur zijn.

Mochten de weersomstandigheden op 5 juli niet goed zijn, wordt het concert van Kraesgenberg doorgeschoven naar 12 juli en komt de locatie Raadhuisplein te vervallen.

 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.