Nieuws

Voetbalplezier in Tiekerhook

Echte voetballiefhebbers van “de Tiekerhook” bezoeken wedstrijd FC Twente-Roda JC

Voetbalplezier 

Theo en een aantal bewoners van de Tiekerhook hebben samen met hun partners hebben vrijdag 28 oktober op een bijzondere manier voetbalplezier beleeft. “Theo kijkt graag naar voetbal. En als je lichamelijke beperkingen hebt, doet dat natuurlijk niks af aan de lol die je kunt beleven aan het bezoeken van een voetbalwedstrijd.” Activiteitenbegeleider Erwin zegt daarmee, dat er genoeg bewoners van ‘de Tiekerhook’ zijn, die graag naar een wedstrijd van FC Twente toegaan. Dan is het niet alleen kijken, maar vooral ook de wedstrijd beleven.

Eerste rang 

De Tiekerhook heeft een aantal wedstrijd kaarten gekregen voor een aantal bewoners en aanhang. Vrijdagavond 28 oktober was het zover. Samen werd de wedstrijd FC Twente –Roda JC bezocht.

Met de rolstoelbus werden de bewoners naar het Twente stadion gebracht. Met een prachtige plek “eerste rang” kon de wedstrijd goed bekeken worden. Het doet de bewoners goed en ze beleven veel plezier beleven aan de wedstrijd. Een heerlijk avondje uit samen met partners is op zich al heel speciaal. Een avond zonder beperkingen samen beleven is uniek.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.