Nieuws

A Walk Through Hollywood

Met deze titel brengt Concertvereniging Sempre Crescendo Losser op 30 maart haar 2e concert in het jubileumjaar. Wederom een concert met veel mooie muziek, verrassende optredens en een plechtig moment. 

Het concert begint om 19.30 uur met het MEL (Music Experience Losser) orkest. Dit orkest dat een onafhankelijk initiatief is voor leerlingen die een instrument spelen, niet clubgebonden zijn en orkest ervaring op willen doen. Ook herintreders zijn hierbij van harte welkom. Dit orkest zal 2 werken spelen onder leiding van dirigente Minke van Huizen.

Direct aansluitend zal het JTL (Jong Talent Losser) haar opwachting maken, geheel in stijl van het thema dat deze avond als rode draad door de avond loopt. Zij brengen werken als: Cruella de Ville, You’ll be in my heart, Star Trek en The Lion King. Dit orkest staat eveneens onder leiding van Minke van Huizen. Overigens zullen het JTL en MEL op 6 april deelnemen op een jeugdorkestenfestival in Borne.

Na het enthousiasme van de jeugdige muzikanten volgt er een optreden van een slagwerkgroep die speciaal voor het 100-jarig jubileum is samengesteld. Onder de naam FraSC zullen zij enkele werken ten gehore brengen.

Vervolgens zal Het Orkest plaatsnemen op het podium. Zij zullen de avond vervolgen met een koraal dat speciaal voor Concertvereniging Sempre Crescendo gearrangeerd is door dirigent Wim Booij. Het koraal is opgedragen aan alle ontvallen leden en vrijwilligers van de vereniging. Het koraal heeft de pakkende titel The Lost Chord meegekregen.

Voor de pauze zal dan het jubileumboek dat door de jubileumcommissie gemaakt is worden overhandigd.

Na de pauze kan het publiek rekenen op een non-stop programma van melodieën uit films en musicals. The Godfather Walz, Phantom of the Opera, Beauty and the Beast, King Kong, The Ludlows (Legends of the Falls) en uiteraard een mooi sluitstuk dat we nog even niet verklappen.

Aanvang van het concert is 19.30, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Muziekschool de Sleutel, Diepenbrocklaan 41 te Losser Entree: gratis

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid